-

'less is more'Permanent Make-Up, maar dan nét een beetje anders  ...  subtieler dan je gewend bent of waarmee je wellicht bekend bent, dát is Beauty Power Permanent Make-Up.


Het versterken en benadrukken van de natuurlijke schoonheid, het mooi(st)e benadrukken, dát is wat Beauty Power met permanent make-up nastreeft.

Beauty Power is gespecialiseerd in Wenkbrauwen. Door het pigmenteren van 'Hairstrokes' - een uiterst fijne techniek waarmee prachtige wenkbrauwen worden gecreëerd, bijgewerkt of verfraaid - worden mooie en natuurlijke wenkbrauwen gemaakt: pure BrowPower!

 " ... gewoon mooie, volle Wenkbrauwen ... " Waar vroeger Permanent Make-Up nog werd ingebracht met een bamboestokje waarop een naaldje werd bevestigd, wordt vandaag de dag uiterst geavanceerde apparatuur en een breed scala aan mooie kleuren gebruikt om op een subtiele manier permanent make-up in te brengen.
Permanent Make-Up of cosmetische tattoo is een pigmentatie methode voor een langer durende en natuurlijke make-up voor wenkbrauwen en deze wordt vaak toegepast ter correctie of verfraaiing en ondersteunt daarmee de natuurlijke schoonheid. 

Na het aanbrengen van het pigment heeft de huid een periode van ca. 2-3 weken nodig om de juiste kleur aan te nemen. Na die periode vindt een controle-/nabehandeling plaats en - indien nodig - bijwerking of aanvulling van de kleur en de vorm.
Het is aan te raden om na verloop van een jaar de pigmentatie te laten controleren en op te laten frissen middels een 'touch-up' voor behoud van een optimaal resultaat.

Rond een jaar (!) zal de permanent make-up vervagen om vervolgens uit de huid te verdwijnen. Het verloop van de vervaging hangt af van diverse factoren waaronder de gezondheid van de huid, de leeftijd, het huidtype, u.v. licht e.d. 

De mate van vervaging hangt ook af van de keuze van de kleur. Lichtere kleuren vervagen sneller dan donkere kleuren.

Blijft permanent make-up langer in de huid aanwezig, dan spreek je eigenlijk van een tatoeage; een tatoeage wordt namelijk veel dieper gezet en is blijvend.