-

Met een aantal jaren studie aan de Kunstacademie en de Modetekenacademie ben ik, Carin Pomes, in de Visagie terechtgekomen. Na het behalen van het Vakdiploma Visagie heb ik vervolgens mijn passie gevonden in de Permanent Make-Up en hieruit voortvloeiend heb ik in februari 2011 Beauty Power in Laren opgericht.

Beauty Power is gespecialiseerd in diverse cosmetische segmenten van de permanente make-up. De laatste kennis en know-how wordt up-to-date gehouden door het volgen van Masterclasses en workshops bij diverse gerenommeerde PMU-Instituten.
 
Beauty Power werkt volgens de methode van Ecuri Cosmetics en dat betekent: de nieuwste technieken en professionele apparatuur.

Het werken met nikkel- en chroomvrije pigmenten en het gebruik van uitsluitend steriele naalden vormen de basisprincipes van Beauty Power.

Aan de behandelingen gaat een consult vooraf waarin uitgebreid de wensen worden besproken alsmede de mogelijkheden en de te verwachten resultaten.
 
 
 
 
 
 
Beauty Power werkt volgens de laatste normen van de GGD en is GGD-gecertificeerd. De vergunning ligt ter inzage in de Studio.