-
 
Neem contact op     
06-50959729
 
of mail naar
 
 


Beauty Power 
is gevestigd op de 1e verdieping van:
Sint Janstraat 21a (ingang is bij L.A. Hair)
1251 KX Laren
 
In het centrum van Laren is Beauty Power centraal gelegen in het land en goed bereikbaar!
 
Er is voldoende parkeergelegenheid, echter, bij de blauwe zones dient een parkeerschijf te worden gebruikt.

 
 
Beauty Power  -  Sint Janstraat 21a, 1e verdieping - 1251 KX Laren
(ingang L.A. Hair)Xtra FAQ's


  • De Hairstroke Techniek:
Haartje-voor-haartje worden de wenkbrauwen getekend en vervolgens gepigmenteerd in de kleur die het meest in de buurt komt van de natuurlijke/originele haarkleur.

  • Hairstrokes:
Blijven, na een complete behandeling gemiddeld een jaar mooi. (dit kan bij de ene persoon 7 maanden zijn en bij de andere persoon misschien wel 15). Het is aan te raden om jaarlijks een touch-up of opfrisbehandeling te doen omdat de strokes langzaam vervagen om vervolgens helemaal te verdwijnen. In dit geval is het woord permanente make-up dan ook ietwat verkeerd gekozen want het zou eigenlijk semi-permanente make-up moeten zijn.


  • Nazorg:
Brows: 3 dagen niet nat maken & niet aankomen (geen vaseline of dagcreme aanbrengen) en voor Liners: 3-5 dagen 2x daags eventueel wat vaseline deppen, niet wrijven, met een wattenstaafje en ook niet natmaken


  • Tatoeëren of permanent make-up?
Een tattoo wordt met inkt gezet; permanente make-up met pigment. Een tatoeage (tattoo) wordt dieper gezet en is dan ook blijvend. Permanent make-up wordt minder diep gezet en verdwijnt langzaam uit de huid. Het hangt van de gekozen techniek af hoe snel dit proces gaat. Wordt de zgn. schaduwtechniek gezet (volledig ingekleurd) dan kan dit diverse járen zichtbaar blijven (wel gaat dit ten koste van de kleur en de vorm). De Haistrokes (hairstroke-techniek) blijven 8-14 maanden mooi en dan is een 'touch-up' aan te raden.