-
Behandelingen
 
Om mooie, complete wenkbrauwen zijn meerdere behandelingen nodig. Bij een eerste behandeling wordt een basis gevormd; de tweede en eventueel derde behandeling zijn van essentieel belang om de juiste kleur en vorm te bepalen; in deze vervolgbehandelingen worden de puntjes op de i gezet en worden de wenkbrauwengecontroleerd en afgemaakt. Het is belangrijk je te realiseren dat 1 behandeling (eigenlijk) niet volstaat en uitsluitend een basis vormt. De eigen wenkbrauwen worden waar nodig geëpileerd, de eigen haartjes worden - voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat -zoveel mogelijk behouden.

Beauty Power is gespecialiseerd in de Hairstroke Techniek voor Wenkbrauwen.


Wenkbrauwen
geven expressie aan het gezicht. Als essentieel onderdeel van de gelaatsuitdrukking kan permanente make-up de wenkbrauwen corrigeren, kleur geven, (te) dunne of dunne wenkbrauwen kunnen weer voller gemaakt worden.
Het belang van mooie wenkbrauwen in een gezicht is pure 'BrowPower'


 
'Hairstroke-techniek'
de hairstroke-techniek is een speciale techniek om een zo natuurlijk mogelijk wenkbrauw na te bootsen middels het pigmenteren van 'haartjes' of 'hairstrokes'
 

'Schaduw/Ombre techniek' (volledig ingekleurd)
met deze techniek wordt de wenkbrauw volledig ingekleurd/ingeschaduwd en vormgegeven; deze techniek geeft een 'getekend' effect.
 
 
 
 
  


Liner in de Wimperrand
Een lijntje wordt ingebracht in de wimperrand ter versterking van het oogcontour, een mooie oogslag is het resultaat. Deze Liner maakt tevens het opmaken met de dagelijkse make-up mooier en makkelijker.
 
   
 

'less is more'